En mötesplats för Jönköpingsambassadörer

Ambassadörsträffar

Jönköpings ambassadörsnätverk träffas flera gånger per år. Under träffarna varvas praktisk information med utflykter och roliga aktiviteter. Vi ser till att du som är ambassadör får veta lite mer, lite före alla andra, om vad som är på gång i Jönköping.

Vi vill låta dig som är ambassadör få uppleva lite mer av Jönköping – så att du kan föra informationen vidare och tipsa andra om allt som händer i vår stad! På träffarna får du som ambassadör bland annat:

  • Information om Jönköping
  • Uppleva vad staden har att erbjuda
  • Utbyta kunskap och erfarenhet med andra ambassadörer
  • Skapa nya kontakter
  • Ta del och få information hur du kan påverka utvecklingen av Jönköping
  • Få information om hur du bidrar till marknadsföringen av Jönköping

 

Ambassadörsträff 3 juni:
Specialvisning av sommarutställningarna Ola Billgren och John Bauer

Välkommen till en specialvisning av utställningen med Ola Billgrens konstverk och en förhandsvisning av en kommande utställning om konstnären John Bauer. Vi ses den 3 juni kl. 17.30 på Länsmuseet. Kvällen inleds med lite mingel och tilltugg innan det är dags för visningarna.

Sommaren 2014 presenterar Jönköping läns museum konst av Ola Billgren, en av det svenska måleriets mest intressanta konstnärer. Utställningen är unik. Efter ett omfattande detektivarbete får vi se 28 målningar från 1962–1976, den tid som speglar Billgrens populära fotorealism.

Några av verken är lånade från andra museer, men majoriteten är lånade av privatpersoner. Utställningen är ett samarbete mellan Jönköpings läns museum, Länsmuseet Gävleborg och Östergötlands museum. Utställningen om konstnären John Bauer (1982-1918) skildrar Jönköpingssonens liv och konstnärskap.

Plats: Jönköpings Läns museum
Tid: 3 juni, 17.30
Anmälan: Senast den 23 maj till marknad@destinationjonkoping.se

Bild: Ola Billgren. Persienn, 1965.  Foto: Johanna Rylander/Malmö Konstmuseum