En mötesplats för Jönköpingsambassadörer

Veckans ambassadör: Cecilia Ödman

Postad 29 Aug 2014
cecilia1

 

Varje vecka presenterar vi en Jönköpingsambassadör – en person som gärna sprider bilden av vår stad och hjälper till att marknadsföra Jönköping i sina nätverk, formellt eller informellt. Veckans Jönköpingsambassadör är Cecilia Ödman! 

Kan du nämna en sak du är stolt över?
- Jag är stolt över att jag vågade testa att vara egenföretagare för jag har jobbat med företagande o företagsamhet i hela mitt liv. Och att jag själv faktiskt tog steget tillsammans med en fantastisk kompanjon, att göra det, det var en riktigt riktigt bra resa.
Hur beskriver du Jönköping för någon som inte har varit här tidigare?
- En liten storstad. En stad som är visionär o expansiv. Det händer väldigt mycket, det går fort. En stad med mycket entreprenörsanda. Mycket folk som vill saker. Vi har även en spännande högskola och så är det en vacker stad.
Om Jönköping var ett instrument – vilket skulle det då vara?
- En symfoniorkester för tillsammans kan man göra mycket mer än en solist. Samarbete tycker jag är en sak som kännetecknar Jönköping.
Hur ser en härlig dag ut för dig?
- Det är en dag när vi ska ut på hajk, jag och mina scoutkompisar. Det är en klar höstdag och vi är ute o vandrar på Bankerydsleden. Vi slår läger vid Risbrodammen och på kvällen sitter vi vid lägerelden o pratar. Både för att det är utomhus och att det är med människor som betyder mycket för mig.

Veckans ambassadör presenteras i samarbete med Hej Jönköping.

Longboard-SM söker volontärer!

Postad 25 Aug 2014
longboard700x300

Den 6-7 september är det dags för andra upplagan av Taberg Downhill Challenge. Sveriges största downhilltävling på longboard och därför benämnt som SM! Nu söker man volontärer och samarbetspartners till det unika evenemanget! 

Förra året blev väldigt lyckat och arrangörerna skapade en publiksuccé man inte hade förväntat sig. Man var inställda på några hundra i publiken men gästades istället av tusentals nyfikna åskådare – fler än vad som många gånger besöker de stora europatävlingarna. Uppmärksamheten spreds till och med över Atlanten och omnämnanden om Tabergs stora tävling förekom i världens största media inom sporten.

I år har vi arrangemanget haft en del motgångar. Tillstånd och fastslagna datum har blivit förankrade sent vilket gjort att man haft svårt att få in sponsorer till eventet. Det ligger mycket arbete bakom och arrangörerna vill inget hellre än att fullfölja succén och göra allt än bättre. Därför vill de slänga ut en fråga till Jönköpingsambassadörerna och efterlysa funktionärer och roddare tillsammans med olika samarbetspartners.

Vill du vara med på plats och rigga upp och ner banan? Eller kanske vara med med ditt företag och dela ut give-aways, synas med reklam eller kanske ställa ut på vår eventyta? All hjälp arrangörerna kan få är värdefull i detta läget!

Hjälp till att skapa Sveriges i särklass största tävling inom denna extremsport - och hjälp till att sätta Taberg på världskartan!

 

Mer info om tävlingen kommer du att hitta löpande på hemsidan www.boardlife.se. Vill du vara med och bidra – hör av dig till:

Alexander Draschnar på 0733 25 11 01 eller alexander@boardlife.se